Nem chokoladekage med lækker kakao glasur
Velbekom ;-)
Du skal bruge:
2,5 dl mælk
200 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
30 gram kakao
200 gram mel
Glasur:
100 gram Flormelis (evt mere)
1 pasteuriseret æg
10 gram kakao
25 dråber vand (evt mere)
Sådan gør du:
- Pisk olie og mælk sammen i en skål
- Kom sukker, vaniljesukker, bagepulver, salt og
kakao ned i skålen og pisk det godt sammen med olien og mælken.
- Tilsæt mel og pisk langsommere så det ikke
flyver ud over det hele
- Smør en springform eller tag et stykke bagepapir
og læg det i springformen
- Bag den i en 175 grader varmlufts ovn i ca 35 min (husk at tiden er vejledende, så
det er muligt at den skal have mere) Tjek med en gaffel om kagen er bagt (stik
gaflen ned i midten af kagen, og er der kage på gaflen når den tages op er
kagen ikke færdig)
- Tag kagen ud af formen og over på et
fad/tallerken
- Find en lille skål
- Heri tilsættes flormelis, 1 pasteuriseret æg,
kakao og lidt vand (Alt efter hvilken tykkelse man vil have glasuren skal være)
- Pisk det godt sammen
- Lad kagen køle helt af før den overtrækkes med
glasur hvis dette ønskes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar